Tisdag
Färdig jäst hamburgerbröds deg i bakmaskinen
The hamburgerbun dough after it’s done in the baking machine
Sambons hamburgare fylld med allt och lite till
My fiances hamburger is filled with everything and then some more
Mina ”tråkiga” med rostad lök, pannbiffar, allerums ost och hamburgerbröden
My ”booring” ones with roasted onion, hambugers, cheese and hamburgerbuns
Ibland blir det extremt pysslig middag, i tisdags bakade jag egna hamburgarbröd och pannbiffar (inte ett stort fan av de man köper) samt smaksatte med egen kokt barbecue marinaden. Pretantiöst.
Fuskade lite och ställde fram bakmaskinen för att se om hamburgerbröd receptet (receptlänk) skulle gå att baka med den, gick ypperligt och ni ser själva hur fin degen blev. Bara i med allt samtidgt och ställa maskinen på programmet ”dough”. Pannbiffsreceptet är mitt köttbullsrecept (receptlänk) jag bara gör större bollar av och plattar ut i järnet sedan penslat med Maui-licious marinaden jag kokt själv (Sweet baby rays eller Felix bbq sås funkar också). Ännu en dag avklarad av maten, slut på salta kex hemma 😉
Somedays the dinner is a bit more complicated and some days less, last tuesday I baked my own buns and made hamburgers (I’m honestly not a big fan of bought ones) and glazed them with homemade barbecue marinade.
I did cheat a little and used the bakingmachine to make the dough, I wanted to se if it could handle my bun recipe (recipelink). It turned out really good and the dough has it strickyness still. Just poor it all in the machine and put it on the program dough. The hamburger recipe is my meatballrecipe, I just make the balls bigger and platten them in the pan when I fry them. I then coat/glaze them with the Maui-licious marinade I boiled myself (Sweet baby rays or Felix bbq sauce works also). Another day of eating completed and I’m now out of salty crackers 😉
No Comments