Söndag 16/11 #dagensmiddag #max #kronfågel #kyckling #svenskfågel

IMG_3135-blogg

Efter mys med brorson och fika med föräldrar + bror & svägerska fick det bli något enkelt till middag eftersom inget annat var planerat/framtaget. Kycklingbitarna är stekta i lite olja i stekpannan och såsen är vitlök, majonäs, matlagningsgrädde, lite lime, svartpeppar och mjölk ihop rört.

In English. Sunday 16th. After spending the days at my parents place and quality time with little nephew H. Fikat with my parents and brother & his wife there wasn’t much energy left, so we made chicken nuggets in the pan and I made my garlic sauce. Simple but good dinner.

About

2 Comments

 • Tant Sviskon november 23, 2014 at 09:58 Reply

  Är det Max-varianten? Jag har testat dem, men tyckte inte att de blev lika bra som de vanliga från Kronfågel? Men jag brukar göra dem i ugnen, det kanske spelar roll? Har du provat båda och vad tycker du om skillnaden?

  • Helen Holmberg november 23, 2014 at 12:43 Reply

   Japp, max är det. Jag har inte sett några andra från kronfågel på år (känns det som). Vi gjorde i ugnen första gången men det blev ingen höjdare så har gjort de i stekpannan med olja efter det. Steker tillade fått fin färg ochb lägger de på papper för att suga upp eventuell olja.

   Är lite nyfiken på max hamburgarna nu, om det kan vara något gott.

Leave a Comment