Onsdag
Måndag & tisdag somnade jag ifrån middagen, oups. Men skönt att sova efter en veckas sömnproblem. Onsdagsmiddag blev en färsk kyckling jag styckade upp och stekte i traktörpannan, penslade med barbequesås och svartpeppar samt salt. Stekta tills de fick färg, sedan på med locket så de blev möra och saftiga samt klara. Potatisen är de nya som jag är lite lätt kär i och till alla godsaker en kallrörd creme fraiche sås.
Sötsyrlig creme fraiche dipp
1 burk creme fraiche (200 gram)
1 msk honung
1 krm vitlökspulver (eller färsk om du har)
Rör ihop och servera, justera vitlöken efter smak.
In English. Monday and Tuesday I feel asleep and missed out on dinner, oups.. But It was really nice to catch up on sleep after a long week of pretty much no sleep at all. For wednesday dinner I sliced up a whole chicken in pieces that I fried in my big pan that I have a lid to. I spiced the chicken with barbecuesauce and black pepper & salt, fried it untill it was golden and then I put the lid on to get it finished and still keeping it most and tender. I repeated the new fries, I really like them and to it all I served a cold sourcream dipp sauce.
Soursweet dip sauce
1 yar of sourcream (200 gram)
1 tablespoon honey
1 pinch garlic powder (or fresh If you have)
Mix it all together and serve, adjust the garlic after taste preferences.
så gott! 🙂
Tack så mycket, måste testa receptet!! Älskar sås 😀