Mässfynd

tbbt-poster-ram

FP2707-STAR-WARS-manhat-atan

harry poster all-in-one poster

Trillat in genom dörren för drygt en timme sedan, massor av fotografier att sortera men är helt slut i rutan efter en fantastisk helg (med för lite sömn). Vi får ta fotosorteringen senare, kanske imorgon. Det blev en del shoppat, okej mycket shoppat men jag återkommer till det också senare. Nu ska jag visa er vilka tre posters till vardagsrummet vi enades om idag, vi ska ha tag på 1-2 till och fina ramar sen blir det att störa grannarna med spikning.

För er som är osäkra är bild två en AT-AT som står mitt i Manh-atan (lite fyndigt det där), bild ett är från en av våra favoritserier Big Bang Theory och slutligen Harry Potter med alla åtta posters i en! Supernöjd! Nu ska jag lägga upp fötterna i soffan och ta det lugnt resten av kvällen. Så här tänker vi att vardagsrummet ska bli, vardagsrummet version 2.0

In English. Exhausted after a great weekend in Malmö, I got lots of photos to share with you guys from all the shopping, eating, convention etc. But we have to do that tomorrow, you’ll have to settle with seing the posters we picked out today for our livingroom (frames we are gonna buy separatly). It’s from Big Bang Theory, a Star Wars AT-AT in Manh-atan and a collection of all Harry Potter posters. Love it!

About

3 Comments

 • Tweety mars 3, 2014 at 19:41 Reply

  Skall till Helsingborg på fredag, något du kan tipsa mig om att göra 🙂

  • Helen Holmberg mars 3, 2014 at 19:44 Reply

   Önskar jag hade mer koll, jag är nästan aldrig inne i Helsingborg! Blir mest Familia & Väla 🙁 Lagerhaus är en favorit, ligger i gången upp från knutpunkten till bruksgatan är en av få butiker som inte finns på Väla.

   • Tweety mars 3, 2014 at 22:54 Reply

    Ok, tack för tipsen 🙂

Leave a Comment