Lördag

Ica Selection vindruvor Cotton Candy extra söta

Ica Selection vindruvor Cotton Candy extra söta, ljuvliga.
Ica Selection grapes  Cotton Candy extra sweet, lovely.

Lördags middag hos mamma, laktos och glutenfri brun sås till kycklingfile och kokt potatis

Middag hos mamma (tack) kycklingfilé, brun sås & kokt potatis, mums.
Dinner at moms chicken filé with brown sauce and potatoes, nom nom.

OLW Chez doodles, 6 propoints för 40 gram

Lördags gott Cheez doodkes, 40 grams (6 propoints) påsarna från Ica Maxi är perfekta för min trasiga mage. Slank ner ett par Haribo mini påsar med. Synd inte fler butiker har de små, ser aldrig dom på Citygross tex.
Saturday snacks Cheez doodles, the 40 grams bags from Ica Maxi is perfect for my poor tummy. Did fit some mini Haribo candy bags too.

Propoints förbrukning

En sammanfattning av mina lördags poäng, är det lördag så är det 😉 De ljuvliga Cotton Candy vindruvorna är min nya last, godare än de mesta i godis väg (okej lakrits är en egen kategori). Ganska kul hur man kan tycka 80 kr per kg för vindruvor är dyrt med tanke på att godis oftast kostar det samma per kg…. Omprogramering pågår!

A summon up of my used points for my saturday, used a bit more since it was saturday. The lovely grapes Cotton Candy is my new soft spot, they taste better than most thing you can find in the candy department (except candy it’s special). Pretty funny how I can find 80 kr per kg grapes is expensive when the candy usually costs the same.. Time to change my minds thinking!

About

6 Comments

 • Anna augusti 28, 2014 at 22:24 Reply

  Angående vindruvorna Cotton Candy, när jag läste det här tidigare, så gick jag faktiskt till Ica just idag o frågade. De hade slut, och kanske skulle komma på måndag. Jag är så nyfiken på Vindruvorna Cotton Candy. Är de verkligen så söta? Mums!

  (Du bakar bröd ofta, kanske du har lust att kolla på tv4Play , skriv in Bröd , bara bröd med Paul Hollywood. Jag gillar hans annorlunda program, där han bakar mycket bröd & bakverk )
  Jag älskar att kolla på mat/bak program, favoriten är Martha Stewart. Synd att Sverige slutat köpa in & sända 🙁
  Känner du till någon av dessa ?

  • Helen Holmberg augusti 28, 2014 at 22:35 Reply

   Det är galet goda vindruvorna!! Har en ask i köket stående 😀 Perfekt för de innehåller inga viktväktar poäng heller så kan äta hur många jag vill och de räddar sötsuget..
   Annars tycker jag vindruvor är väldigt ojämna i kvalitén, man kan köpa en låda och får några som är söta ibland och några sura. Men nu ska jag lära mig druvornas namn och ha koll.. Blir så dyrt med oätliga vindruvor.

   Aldrig kikat på Paul eller Martha faktiskt, men nu har jag youtubat Paul för att kolla. Jo det blir ofta bröd, känns nyttigare och går alltid åt 😉 Skulle aldrig klara mig utan bröd…

   Jag följer i princip inte Svensk tv typ aldrig, jo melodifestivalen.. Men inte i övrigt, bara skräp. Ser mycket via online streaming som netflix, hbo osv. Betalar gärna för att slippa all jä***a tv reklam.

   Bakar du mycket själv?

  • Helen Holmberg september 2, 2014 at 11:42 Reply

   Har börjat kika på säsong 1 av Pauls bröd, har aldrig sett någon knåda deg så där tidigare och vilken entusiasm!! Kliar i bakfingrarna, här ska bakas bröd när jag kommer hem, frågan är bara vilket hehe 😀

   Tack för tipset! Fick du fatt i vindruvor?

 • Anna september 3, 2014 at 11:00 Reply

  Hej Helen,

  Sorry för att jag är lite sen med att svara. Först att börja med med vindruvorna, jag fick tag i dom IGÅR!
  Jag köpte och provsmakade, fy vad söta och otroligt goda dom var!! Tack vare dig, annars hade jag aldrig
  fått nys om Cotton Candy alls. Brukar köpta vanliga, håller med att några är söta, några är sura. Ibland är delvis druvorna smaklösa, o det gillar inte jag. Kommer absolut att köpa Cotton Candy för alltid! 😀
  49 kr, gulp men absolut värt!

  Måste fråga dig, kommer just Vindruvorna Cotton Candy att finnas även på höst/vinter? Jag hoppas det 🙂

  Jag har alltid älskat att baka sen jag var ”liten” , och bakar jag här hemma äter jag upp allt tyvärr då jag bor själv. Men kommer gäster hit så bakar jag, de älskar min Cheesecake. Däremot bröd har jag svårt att ha tålamod med, hihi. Men scones gör jag gärna.

  Åh, vad kul att du börjat kolla på Paul Hollywood! jag gillar honom verkligen och hans program. Eftersom du bakar bröd ofta, så tänkte jag jag måste tipsa dig. Varsågod 🙂
  Det jag måste pröva en av hans recept, är att baka bröd med vit choklad (jag älskar vit choklad!)
  och hallon, ser förbjudet god ut! 😉

 • Anna september 3, 2014 at 11:14 Reply

  Förresten, när du kommer hem och bakas nåt av Paul Hollywoods recept, så rapportera här gärna. Nyfiken ju! 😀

  • Helen Holmberg september 6, 2014 at 01:14 Reply

   Det lovar jag! Blir dock inte vit choklad & hallon för det lät helt snurrigt i mitt huvud, mer som ett fika bröd än bröd bröd 🙂

   Ska se lite fler avsnitt i helgen men väldigt sugen att göra ett ciabatta, men det får bli när jag kan stå på fötterna utan att yla av smärta. Åh cheesecake, det har jag inte ätit på år och dagar, lika bra det för det är galet gott!

   Jag har perioder då jag äter ALLT i hemmet, inklusive rostad lök…. Men så har jag perioder som nu då hemmet har godsaker överallt och jag bryr mig inte, inte ens minsta lilla sugen faktiskt. Skit skumt?!

Leave a Comment