Lördag
På önskemål från sambon bakade jag brioche bröd som vi sedan hade till middag i lördags. Goda ostburgare i brioche bröd med salt’n pepper fries och chilli majonäs
Hembakta laktosfria Brioche bröd till hamburgarna
Sambons chili majonäs
Provade ny pommes/potatis produkt (för oss åtminstone) Salt’n Pepper fries från Lamb Weston, något av de gosaste jag ätit från frysdisken i pommes väg. Dock inget för de som inte uppskattar kryddningar. Mums! Recept på bröd & majonnäs kommer i separata inlägg.
In english. For saturdaydinner the mister asked if I could bake brioche breads, so I gave it a try was a few frustrating moments since the reoupe I found was faulty (one would think a recipe on The New York Times would be accurate..).
So It took me a few tries before the buns turned out good, served with burgers in and some lovely new fries I’ve not seen before and a chili mayonaise the mister made for us. All recipes will come in separat posts.
No Comments