Lördag
Lördagsmiddag; potatisklyftor med grillad kyckling och sky. Kycklingen är penslad med Santa Marias Grillolja garlic (vitlök) och tillagad i stekpåse, hade glömt hur saftig och mör kycklingen blir. Skyn är köttsaften från påsen silad, lite mjölk och en gnutta grädde samt redd som vanlig sås. Så jäkla gott, älskar verkligen kyckling i alla dess former. Klyftpotatisarna är icas egna som jag kryddat med salt, vitlök och pepparblandning samt lite olja sprayad över.
Som lördagsgott provsmakade (vi) OLWs nya Friday favourites från England, chips med smak av frisk gräddfil och gräslök. Väldigt goda men saknade lite sälta i smaken.
Försöker komma ihåg vad vi åt i torsdags och fredag men det är ganska blankt i minnet, febrig och utsliten så har inte ens fotograferat min mat. Illa. Lyckades trots sjukdom hålla mig till 2 måltidsersättningar + middag båda dagarna.
Saturdaydinner; potato wedges with roasted chicken and graving. The chicken is brushed with grill oil from Santa Maria, garlic flavour and roasted in a special bad. I totaly had forgotten how nice and tender the bag makes the meat. The graving is made from the chicken juices and some cream and milk. Extremly jummie, I really love chicken in all dess shapes. The potato wedges is from Icas own brand, I spiced them with salt, garlic and peppermix and some oil.
As saturday treat we tried out the new OLW friday favourites from England, sourcream and cloves. Not bad at all but I’d love some more salt in the flavour.
Trying to remember what I ate for thursday & friday but it’s all a blur. Stupid cold and allergy worn out body. I did how ever manage to stick to my 2 meal replacements and dinner both days.
No Comments