Kul saker i lådan

Vileda grilltävling - tröstpris

Tröstpris som delas ut till alla som deltar i Viledas grilltips tävling på facebook (Vileda facebook länk). Omständig tävling som kräver både facebook och instagram med öppen profil, nu har jag visserligen båda men har man inte det blir det ju lite tråkigt. Bra med handskarna som är bra för känslig hy, det gillas för jag hatar bli kladdig och skitig när jag städar eller gör köttbullar.

Comfort prize in Viledas barbecue tip competition on facebook, different cleaning products.

Loreal Testpanel för sunkiss jelly

Loreal Testpanel för sunkiss jelly, nyfiken på hur det här funkar. Kul att få prova iaf 🙂
Been selected testpilot for sunkiss jelly, curious how it will work on my hair!

lipikar-balm-syndet400ml

En facebook bekant är utvald att “buzza” produkter från märket La Roche-Posay för buzzador, mot porto kostnaden får jag två 400 ml flaskor! Ena är La Roche-Posay Lipikar Balm AP * och Lipikar Syndet Duschgelé ** som är paraben och parfymfria produkter för torr och irriterad hud. Jag lider även i vanliga fall av atopiska eksem, men det är inte bättre just nu när kroppen är så sliten på grund av stenen. Hoppas de kommer fram efter helgen för testning!

Vill du också bli en buzzador? Anmäl dig på länken här https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Helen1978

A friend of mine is a buzzador for a campaign with La Roche-Posay products for sensitive, dry skin. So I was happy to send her the shipping money for the opportunity to try out a new balm and a cleaning product, I promise to let you know how it is.

*Hjälper till att återställa hudens naturliga fettämnen och avhjälper omedelbart besvär av mycket torr och irriterad hud.

Torr hud saknar ofta lipider (fettämnen) som hjälper till att bevara fukten i huden. När lipidnivån i huden sjunker tappar huden fukt och dess barriärfunktion försämras. Lipikar Balm återställer hudens naturliga fettämnen och bryter den onda cirkeln så att huden återfår sin balans.
Lipikar Balm har en lätt konsistens som är lätt att applicera och som snabbt absorberas av huden. Innehåller niacinamide som minskar obehag och stärker hudens skyddsbarriär, och karitésmör, canolaolja med omega 3 och 6 fettsyror som stärker hudens egna naturliga fettproduktion. Utan parfym och paraben.

** En rengörande duschgelé som gör huden mjuk och smidig. Lipikar Syndet Duschgelé passar dig med torr och irriterad hud. Innehåller fuktighetsgivande glycerin och närande sheasmör.

Lipikar Syndet Duschgelé är fri från tvål, parfym, färg och parabener.

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: