Glutenfria frasvåfflor
Glutenfria frasvåfflor
Ingredienser
- 100 g margarin / smör
- 4,5 dl mjölk
- 1 tsk bakpulver
- 240 g (4-4,5 dl) Glutenfri Mjölmix
- 0,5 tsk salt
- 1 tsk socker
Gör så här
Smält smöret och mjölken, låt vätskan svallna till ca 45 grader. Blanda de torra ingridienserna och rör ner i degvätskan. Låt smeten vila ca 10 minuter före du börjar grädda.
Pensla våffeljärnet med lite smält smör och grädda tills de fått fin färg.
Glutenfree waffles
Ingrdients
- 100 gram butter
- 4,5 dl milk
- 1 teaspoon bakingpowder
- 240 gram (4-4,5 dl) gluten free flour mix
- 0,5 teaspoon salt
- 1 teaspoon sugar
How to
Melt the butter with the milk, let it cool until it’s about 45 degrees. Mix the dry ingrdients and stir them in the cooled milk-butter blend. Let it rest for 10 minutes before you start bake you waffles.
Use melt butter on the iron and then fill the batter in, bake until they are nicely coloured.
No Comments