Emporia & Sweet love sugar

Mana & Health energy potions från SweetLoveSugar butiken på Emporia

image

 SweetLoveSugar butiken på Emporia

 SweetLoveSugar butiken på Emporia

Vi gjorde ett besök på SweetLoveSugar butiken på Emporia, riktigt kul butik med film och tvserie produkter och olika amerikanska drycker och godisar. Handlade lite nya skittles sorter, Cupcake tuggummi, Mana & Health energy potions, en Sons of Anarchy t-shirt åt maken.

Tog några foto inne i butiken, så ni kan se hur den ser ut. Rekommenderas varmt, så hoppas att det går bra för kedjan (de har butik på mobilia också) så den stannar kvar och kanske tom sprider sig till Helsingborg /Väla.

In English. Found a really cool store at Emporia, lots of movie and tvshow stuff plus American sodas and candy. We bought a few things, my husband got a t-shirt and me new skittles flavors. The photos below are from the store and the ones above our shopping.

SweetLoveSugar butiken på Emporia

 SweetLoveSugar butiken på Emporia

SweetLoveSugar butiken på Emporia

 SweetLoveSugar butiken på Emporia

About

4 Comments

 • Tweety mars 4, 2014 at 12:53 Reply

  Det visste jag inte att de hade den affären där. Älskar skittles, får nog köpa några på båten på lördag 🙂 Vad var det för konstiga drycker, som ni hade köpt?

  • Helen Holmberg mars 4, 2014 at 13:54 Reply

   Energidrycker i de runda flaskorna, mer för skojs skull inget som vi tänker dricka 😉 Skittles är en av mina favoriter, blev så glad när jag hitta nya sorter! Brukar annars handla på båtarna med, de få gånger jag åker. Vill minnas att de är billigare på båtarna..

 • Hannah september 16, 2014 at 11:14 Reply

  haha älskar redan den affären fasten jag inte har varit där inne änn….

  • Helen Holmberg september 18, 2014 at 03:24 Reply

   hehe de är farliga för plånboken dock!

Leave a Comment