Torsdag

Några julklappar till har det blivit

Några julklappar till har det blivit; Trivial Pursuit (kunskapsspel) & adventljusstake samt bok från sambons mamma & make till oss båda (ja kanske inte boken), en fin NilsJohan tång för att lättare öppna burkar etc av mamma & pappa (mina föräldrar känner mig för väl) samt biopresentkort från brorsbarnen! Inte dumt alls 😀

Julklapp till mig själv; Hello Kitty oversized tshirt

Julklapp till mig själv; Hello Kitty oversized tshirt

Sköna bomullstrosor från Twilfit

Snubblade över dessa mjuka bomullstrosor på Twilfit på lille juleafton; 3 par för 149 kr (-50 kr Wrapp presentkort, gillas). De är riktigt rymliga i storleken och höga i midjan. Köpte storlek L kändes vettigt när man är 44/46 men Large skulle lätt passa 48/50 också.. Så tips till alla kurviga damer, kika på dessa de är guldvärda.

Mumsig onsdags middag, hemkryddad kyckling fajitas

Har blivit slarvigt med matfoto och bloggande sista tiden men det här fotot togs i onsdags när sambon kryddade strimlade kycklingfilé själv till våra fajitas. Så jäkla gott! Han kan när han vill 😉 Annars har det ätits julmat på julafton, annandagen, juldagen en skinkgryta med sky och kokt potatis, torsdag blev det ost och skink paj hos sambons syster som hade födelsedagskalas. Och vi behöver inte nämna allt onyttigt… Snart måndag nu 😉

Hunnit med lite julbio med brorsbarnen också, såg Alvin och gänget på semesterresa. Skrattade väldigt gott och barnen älskade det, kul kunna umgås med syskonbarnen det blir inte så ofta när vi bor en bit isär alla syskon. Och snart flyttar en bror till Göteborg, bläh 🙁 Men vad ska man göra när jobb lockar på annan ort.. Nu blir det nyårsmiddagsshopping!!

About

1 Comment

 • Kina januari 1, 2012 at 17:48 Reply

  Hej!
  Googlade på Umeå Universites webbdesigngrundkurs och hamnade på ditt cv här! =)
  Har du läst den? Vad tyckte du?
  Är det den här förresten?
  http://www.umu.se/utbildning/program-kurser/kurs/?code=6IT012

  Jag har kommit in på den men är rädd att den är för svår för mig som är totalt okunnig på det här med webbdesign.. Är även nervös över att kursboken är på engelska.

  Vad är det för sorts inlämningsuppgifter? Är de stora och tunga?
  Tänkte läsa den här kursen utöver mina andra kurser, men vill ju inte att det blir för jobbigt.

  Har inte någon avsikt att jobba med webdesign. Anledningen till att jag vill läsa den här kursen är att jag vill skaffa min egna hemsida så småningom. Så förmodligen skulle jag lika gärna kunna läsa på gymnasienivå, fast det skulle vara roligt att ta några högskolepoäng till..=)

  Skulle bli jätteglad om du vill berätta lite om kursen!
  Gott nytt år!
  /Kina

Leave a Comment