Sugen på Hello Kitty?!

Hello Kitty glass

Mattias (sambon) snubblade över dessa i glassdisken när vi var på Ica Maxi, så nu kan man äta upp Hello Kitty alltså.. Undrar om hon smakar gott, var ju söta kartonger åtminstone!

Idag har jag premiär doppat tårna i Viken, blev två trappsteg ner – gud så kallt.. Brrr!!! Hoppas på fint väder i helgen, då kanske jag vågar i hela mig?! Körde förbi hos svärfar efteråt när vi ändå var ute i Viken, småpratade och var sociala. Älsklingen hjälpte till att koppla in AC maskinen som inhandlats dagen före, är duktigt sugen på en sådan själv… Kallt och skönt blev det fort med den, 2 400 kr kostar en. Borde man skaffa en, många fördelar och bara tre nackdelar (el, placering och pris)?

Blev bjudna på pizza hos svärfar, var skönt slippa laga mat själv ikväll. Kom iväg rätt sent, hade svårt att sova och sen när jag väl sov så soooooov jag verkligen hårt och länge.. Huden känns inte bra och lederna börjar kännas av, så blir kortison ett par dagar framöver nu. Måste vara rädd om mig!

På vägen hem från Viken körde vi in om Ica Maxi och handlade lite färsk potatis, kött att grilla, fiskpinnar etc.. Enkelt men gott, får bli middag närmaste dagarna! På fredag blir det fest middag hos svärfar, lyxigt!! Eventuellt sover vi över där också, vi får se ( är lite skeptisk mot att sova borta). Nu ska jag njuta av doften av sommarregn och bara slappa resten av kvällen, det lilla som är kvar..

About

No Comments

Leave a Comment