Körkort & Hello Kitty bilar

Hello Kitty bilar

Hello Kitty bilar

Nu när man börjat vänja sig vid att man inte har bussar utanför husknuten längre och att det mesta kräver lite mer planering för att ta sig runt, börjar sakta tankarna på körkort att formas i huvudet. Jag tillhör skaran som inte har körkort och är vuxen, när jag var yngre skaffade jag papper och teoriböcker samt övningskörde några gånger men tappade intresset.

Tycker det känns lite läskigt eller gjorde, men nu funderar jag på att ta itu med det hela igen. För att underlätta vardagen och för att man kan ju inte fundera på att ha en Hello Kitty bil utan körkort. För något säger mig maken skulle tvärvägra köra ett rosa litet underverk..

Sist jag pluggade körkortsteori för erhm 15 år sedan(?) så fanns det inte så mycket online hjälpmedel som det gör idag. Det var mest traggla böcker, men nu för tiden så finns det massa hjälpmedel för att underlätta själva teoridelen, den praktiska delen är lite svårt att genomföra via internet. Har kikat runt lite på nätet och hittat sidan Korkortskolan som verkar bra, de har över 1000 körkortsfrågor i sin databas. Det borde täcka in det mesta, för jag är verkligen inte bra på att sitta och plugga med böcker (var väl lite där skon klämde förra gången).

Vad säger ni är körkort ett måste för er?

In English. Hello Kitty cars & driving license. Starting to think about getting myself a Hello Kitty car but that would require a drivers license, something I currently don’t have. I have my doubts about the mister enjoying driving a pink polka dot Hello Kitty car, hehe

Now that we live more on the country side I’m feeling more and more handicapped without my own transportation, we don’t have a bus stop out at the street like we had when we lived in the city. And everything takes a bit more planing, it’s slightly frustrating.

So I have been looking around on the internet and found korkortsskolan that has online questions & answers for the theoretical part, I’m not a great fan of the books and I think that’s where I failed when I last attempted on this whole getting a license project. Do you have a drivers license, is it important to you?

About

3 Comments

 • Anna oktober 23, 2014 at 11:35 Reply

  WOW! Vilka supersöta Hello Kitty bilar!! Visste inte alls att dessa fanns.
  Riktigt söta bilar 🙂

  Om jag fick drömma, hade jag gärna ha en actor på bilen, då skulle det vara på actor William Shockley. Googla du, så förstår du varför jag faller för honom. Skulle vara cooollt att ha en W:S bil! Hahah drömmer bort.. 😉

  • Helen Holmberg oktober 23, 2014 at 23:01 Reply

   Åh nu kom jag ju på vem han är!! Han var med i Dr Quinn, tänk vad fort man glömmer namn och serier men inte ansiktena. Kanske är för jag är grafiker som jag är lite skadad..

   Men han ser bra ut än!! Trots att det var 20 år sen snart de sände den serien, hihi

 • Anna oktober 25, 2014 at 11:16 Reply

  Va kul att du vet vem han är!! 😀 Yes, han spelade ”Hank” i Dr Quinn, min favoritserie som jag har på DVD Box. Jag förstår dig.

  Jaaaa, han ser fortfarande bra ut, jäkla snygg & läcker!! 21 år sedan, tiden går så fort..

  Han har egen Twitter, som du kan se , själv har jag inte öppnat kontot än, det är fortfarande stängt. Men ville upplysa dig om 🙂

Leave a Comment