Veckan som gick!

Okej, det kanske inte är jag på bilden (Leila Lindholm, tv kock) men drömma går ju!

Eftersom jag inte fört anteckningar på veckan som gått blir första inlägget lite ofullständigt och slarvigt, men det är tanken som räknas.
Fredag
( börjar här för det är den dag jag minns ) Middag bestod av Chicken Curry med ris till ( älskar det! ), Mr M gjorde quesedillas med mossarella och skinka i till förrätt ( mums ).
Lördag
Favorit i repris, fick en Quesedillas till frukost, middag blev bbq hos svärfar B. Middagen bestod av potatisgratäng, köttbullar med terriyaki och annans och grillspett med kyckling.
Söndag
Hade ingen större aptit eller energi så det blev en quesdeillas till middag bara för mig.
Måndag
Första dagen utan läsk och godis.. Jobbigt! Middag blev panerade fläsk schnitzlar med färsk pasta och cafe de paris sås samt wok grönsaker.
Tisdag
Andra dagen.. Tur jag haft jobb som distraherat kan väl sägas! Middagen räddades av mammas slottsstek rester med pommes och wok grönsaker. Schlagerfestival firades med Kellogs Special med mörk choklad i (gud så tråkigt programmet var, men Se gick ju iaf vidare).
Onsdag
Fick frukost i bilen av mina föräldrar när vi skulle iväg så det slank ner en cola 33cl ( fy mig!) och 2 smörgåsar med gille kotlett (yummie). Avklarade bland annat mathandling utan att köpa godis och läsk!! Kom däremot hem med bara massa nyttigheter, bland annat bananer & vindruvor, riskakor samt kellogs ”nyttiga” snacks. Ja, jag vet dom är inte helt perfekta.. Men det är nödlösning för att jag inte ska trilla ihop på golvet och tuppa av. Samt Mr M tycker det är okej att äta en sån om dagen 😀
Bra dag, fick en fin klänning (rea fynd på KappAhl) av mamma också! Och i mindre storlek än vad jag vanligen handlar, gäller att sträcka på ryggen och dra in magen lite 😉
Middag blev överaskande nog torsk, inhandlade tidigare på dagen. Ugnsbakade med lite smaksatt panering överst och ris, ingen sås(!) och wok grönsaker. Skitgott! Jag har lite svårt för fisk annars så är stolt över mig själv. En av kollegs snacksen slank ner på kvällen tillsammans med vindruvor, mumma.. Härligt med söta gröna kärnfria druvor!
Torsdag
Jobbig dag med allergin så inte mycket kreativitet. Sovit pissdåligt och frukost blev en kellogs bar, somnade om och fick lite mera sömn. Middag blev av lathet det härliga ”grillspjutet” (marinerat griskött från scan), testade de nya grönsaksmixen från findus med potatisbitar i, samt gjorde även potatisgratäng. Jag är ju inte helt förtjust i grönsaksmixerna så det är Mr M som äter dem.. Ja, jag borde lära mig äta grönsaker mer än jag gör – men det är så jäkla oinbjudande 🙁 Hade en sked fin Chili Bernaiesås till min mat, blev pricken över i. Potatisgratängen är från ica, låg fethalt så den är snäll mot kroppen. Blev vindruvor till kvälls snacks. Mr M var snäll och handlade fler idag, har visst ätit upp alla jag köpte i onsdags.. Oups!
Men frukt är väl gott och nyttigt? Har läst annat.. Men min dietist skulle skrika av glädje över vindruve konsumtionen.
Veckan sammanfattad! Nu borde jag sova…
About

No Comments

Leave a Comment