Två timmar

Det är mängden sömn jag fått inatt, så sagans trött på gipset på foten som gör det helt omöjligt hitta bekväma sovställningar och den mer eller mindre konstanta smärtan trots tabletter.

Fem långa dagar och nätter kvar med gipset nu. Undrar hur många till med inflammationen i muskelfästet i min högra höft? Ibland känns fem dygn som en mindre evighet..

About

2 Comments

 • MiniZillen juni 16, 2011 at 09:33 Reply

  Det är helt pskyko…min hjärna alltså..och motivationen…hur lyckades du komma ner i början? Har du alltid ätit/druckit måltidsersättning? Började du med pulver? FUnderar själv på att börja med ngn form av pulverdiet men är osäker på om jag orkar själv…? Tips? Du är alltid så inspirerande..hoppas att foten/benet snart blir bättre, jag räknar också ner tills gipset ska av så att du mår bättrea…*kram*

  • Helen juni 17, 2011 at 01:28 Reply

   Jag har ingen enkel lösning på hur du ska hitta motivationen och få hjärnan med på noterna 🙁 Min resa neråt i vikt har varit krokig och lång, jag har ju inte gått ner 30kg på ett par månader med pulverdieter eller operation. Det har varit en balansgång mellan att försöka hitta nya lätta vanor att ta till mig som inte varit för tråkiga för att få mig att tröttna.
   Så började ganska enkelt, med att utesluta ingen vanlig läsk på vardagarna och bara godis/kakor etc en dag i veckan samt röra mig mer. Sen efterhand som orken och motivationen kommit har jag trappat upp allt lite i taget.

   Framförallt så undvika att jämföra sig med alla andra, se det som en långsiktig investering i dig själv. Man mår så otroligt bra när man kan se tillbaka på dagen som varit och se att man ätit helt rätt, rört sig ordentligt. Du blir stolt över dig själv, låter fånigt men jag tror det är den stoltheten som får en att känna sig lite gladare och lyckligare inte att man är smal.

   Jag har hela mitt liv kämpat med att försöka äta regelbundet och sova ordentligt, samt slarvat med att dricka rätt.. Just all läsk och godis fick mig att gå ner i vikt superlätt. Hitta din balans, hitta saker att se framemot som delmål. Önskar jag hade någon som kunde hindra mig ibland från att göra mat och motionsmisstag men det är som det är, vi är inte mer än människor. Stor peppkram till dig!!

   Och tack för din gulliga kommentar, jag försöker dela med mig så gott jag kan av min positiva energi. Varit lite svårt med den sista tiden dock.

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: