Trött hårbotten

ACO SPECIAL CARE Återfuktande Hårbottengel

Jag gjorde dumheten att prova annat balsam ett tag och sedan dess har min hårbotten inte riktigt återhämtat sig, har försökt med det mesta till och med avstått använda balsam i håret. Vilket bara lett till att håret står som en risbuske åt alla hålle istället, hårbotten har fortsatt vara torr, kliande, stramande och allmänt irriterande. Inget kul alls och det känns inte alls fräscht..

Satt och bläddrade i en gammal apoteket tidning med lite tips och råd för vinterhår när de nämde en produkt från Aco special care, återfuktande gel för torr hårbotten. Kändes som huvudet på spiken, så igår blev det ett inköp och nu ska här utvärderas!! Ska vara snäll och låta bli att färga håret nu i sommar också tänkte jag så hårbotten verkligen får en chans att vila..

Har provat ta i hårbotten en gång, duktigt omständigt när man inte riktigt ser vad man gör i nacken så blir lite gissningslek men det kändes väldigt skönt! Håret blir lite fetare men ser inte fetare ut än om man tagit i balsam i håret när man tvättade det och det känns inte alls ”flottigt”.

Beskrivning

Särskilt framtagen för dig med känslig hårbotten som kliar mycket, vilket kan leda till att huden får rodnader och flagnar. Gelen är fettfri och ger lindring till torr och känslig hårbotten genom att tillföra fukt och det stärkande ämnet Provitamin B5. Hjälper hårbotten att återfå sin naturliga mjukhet utan att håret ser fett och kladdigt ut. Masseras in och lämnas kvar i hårbotten, kan användas på både torrt och blött hår. Oparfymerad.

Produktlänk http://www.aconordic.se/products/3905/21977/19594/19227/aco_special_care_aterfuktande_harbottengel.aspx

About

2 Comments

  • Danielas Lchf-Blogg maj 13, 2012 at 09:22 Reply

    Jag fick massor med utslag och problem när jag pluggade till frisör och experimenterade med färger och produkter, så jag är tydligen också ganska känslig.
    Det gäller att vara försiktig 🙂
    Kram

  • ZtorZillen maj 13, 2012 at 21:10 Reply

    Visste inte ens att denna fanns, måste testa! Berätta senare hur den har varit att använda den!

Leave a Comment