Torsdag och fredag som försvann i ett ögonblick

Helen J Holmberg provar Sun Lolly isglass

Helen J Holmberg provlagar Ica tex mex hamburgare

Helen J Holmberg provlagar Ica tex mex hamburgare

Energin har varit på noll, har inte orkat eller haft lust att skriva blogginlägg på flera dagar nu. Förlåt!

I torsdags hände inte mycket alls, en sån där dag bara tiden sprang iväg och jag minns inte i efterhand vad jag gjorde. Har ni också sådana dagar som bara försvinner iväg?

Fredagen lyckades jag sova ut, sedan körde vi och kvällshandlade vi på ett nästan öde Ica Maxi. Vi provade för oss en ny smak på ICA’s egna burgare (TEX MEX), provat naturell och bacon tidigare. Kan inte påstå det var en höjdare, föreställ er vanliga tacofärs i burgare format och ni vet precis hur det smakar. Vet inte riktigt vad jag förväntade mig men det var starkt och en nitlott, så de kommer vi inte köpa igen. Av de tre versionerna är baconen godast, bacon funkar alltid fint till hamburgare.

Pimpade med två(!) lager av den goda laktosfria osten jag bloggade om nyligen, behövdes för att mildra hettan och så massor av rostad lök. Jag gillar bbq sås på också men ville smaka hur hamburgaren smakade ”naturell”.

Sedan jag fick smaka sun lolly jordgubb från senaste smakboxen har jag utvecklat ett sun lolly beroende, men i smaken Cola.. Oj oj, så himla goda! Och så perfekt storlek, man kan ta en ur frysen och mumsa på utan att hinna frysa fingrarna av sig före den är slut. Och bäst av allt, garanterat fria från laktos.

About

No Comments

Leave a Comment