Torsdag, fredag & lördag

image

Torsdag: frukost nutrilett shake, mellanmål hello kitty kex, middag julbord på ikea

Fredag: levde på nutrilett shakes & bars + en påse mini digistive kex
Mådde inget vidare, så hade ingen riktigt aptit. Samma för torsdagen..

image

Lördag: lyckades få i mig en hel pizza, varade halva kvällen typ 😉
Nutrilett shake till frukost,  provsmakade Silviakakan.

image

Mår fortfarande små skumt men blev ändå ett kort besök på sambons jobb idag, sen en runda på familia i Hyllinge + lite shoppat inne på City gross. Sambon var på julbord med jobbarkompisar så hade tänkt ha filmkväll med mys. Handlade Marabou Premiums Winter Edition choklad och en påse salta chips.. Allt ligger orört i köket, bra för vikten men det är tråkigt må små skräp. Munsår och ett rinnande höger öga som bonus på det, härligt! Inte ens kakan som är nybakad och luktar mums frestar mig.

Hoppas morgondagen ser bättre ut, ska stanna hemma hela dagen och ta det lugnt! Kanske, kanske bakar jag ut pepparkaksdegen som är kvar (av receptet jag använde och skrev i bloggen så gick ca 55% åt till att göra pepparkakshuset). Så det finns att arbeta på.. Kanske göra bordsplaceringar till jul? Eller bara hänga i grannen med snöre? Vem vet..

Lyckades beta av två julklappar till idag, nu är det bara 3 kvar (alla tre sambons syskonbarn, mycket lättare hitta till de egna). Skönt slippa stressa med julklapparna i sista minuten tycker jag.

Tagit kortison i två dagar nu så hoppas kroppen klarar mota bort det här viruset som spökar snabbt! Imorgon måste jag beställa nya mediciner men nu soooooova..

About

2 Comments

  • ZtorZillen december 4, 2011 at 13:00 Reply

    Du är liksom expert på å baka! Så underbart gott det ser ut!!! Hur kan du hålla din vikt när du äter sådant? Själv går jag upp i vikt bara jag tittar på dina bilder!!! MUMMMMS! Tränar du mycket nu? *krama*

  • Suzan december 6, 2011 at 13:04 Reply

    Silviakakan ser såå god ut!

Leave a Comment