Torsdag #dagensmiddag #kronfågel #lättlagat

kronfågel max kycklingbitar till middag med dippsåser

kronfågel max kycklingbitar till middag med dippsåser

Eftersom jag spenderade merparten av onsdagen samt natten till torsdagen med att må skumt (besparar er detaljer), så avstod jag att åka iväg till Stockholm. Hade inte fått ut mycket av resan om jag åkt, så även om det var tråkigt ställa in så kändes det rätt speciellt så här i efterhand när jag vet hur jag mått och mår. Har fortfarande problem med magen, men hoppas det vänder ordentligt snart.

Istället så ser framemot att planera in en kul liten julresa istället till huvudstaden och julmarknader och julskyltad huvudstad senare i år. Hade ingen större aptit i torsdags men behövde tvinga i mig mat och då var det enda som faktiskt lät gott kycklingbitar (de nya från kronfågel max). Till hade jag en bbq sås och en egen rörd svag vitlöks sås,

In English. Thursday. Not much interested in food when I’ll but needed to anyway so the mister made us chicken bites for dinner.
I made a cold mild garlic sauce to have with them and a store bought bbq sauce.

I’m glad I stayed home even if I missed not going to the fun events but what would I have gotten out from the trip when I have been feeling as poorly. I’ll sort out a trip later on this year, maybe some Christmas fairs or so.

About

1 Comment

  • Tweety november 9, 2014 at 21:21 Reply

    Smakade de bra?

Leave a Comment