Torsdag

Kotlett med potatisklyftor och laktosfri bearnaisesåsMiddag: Grillad kotlett med potatisklyftor och bearnaisesås

Menu

Frukost
Hönökaka med kokt saltrulle

Lunch
stekt korv och pasta

Middag
Grillad kotlett med potatisklyftor och bearnaisesås

Mellanmål
1 nutrilettbar + ett par bitar mörk choklad

Dryck
cola zero & vatten

Funderingar

Hälsohets? Matmissbrukare? Varför? Hur? Jag känner mig extremt banal/mainstream som ännu en gång trycker på resetknappen när det gäller matvanor, lite som sagan vargen kommer när jag skriver orden och säger det till mig att nu – nu jävlar får det vara nog. Nu ska det bli ordning på torpet igen etc. Tankarna surrar ordentligt och jag vill skriva massa smarta ord här och berätta om hur mycket bättre det kommer bli nu och så vidare. Hur mycket jag lärt mig, mental mognad, att det handlar inte om kroppsfixering eller utseende.

Det handlar ju trots allt inte om något av allt det, det handlar om att min kropp är trasig. Trasig av mediciner, trasig på grund av sjukdom och att jag måste ta bättre hand om mig själv så jag kan orka med allt jag vill. Och att ge upp den kampen om att orka med allt jag vill, det kan jag inte göra då ger jag upp mig själv. Om ni förstår hur jag menar? Om jag har storlek 42 – 46 – 50 är rätt orelevant om jag inte orkar göra saker och leva. Så för min egen skull, börjar vi om igen.

Tar en dag i taget, för jag vet att det tar tid och jag hoppas ni står ut med mig och bloggen även om jag inte släpper bilder på massa mumsiga bakverk. För min januari utmaning till mig själv är att inte baka några onyttigheter samt inte äta något sockergodis, förutom pizzan jag utlovade sambon efter att han inte fick någon på nyårsdagen.. 🙂

About

No Comments

Leave a Comment