Tisdag på utflykt till storstaden och ett köpcentrum 

Så förra veckan hade vår nya älskade bil en liten incident, bara en månad gammal fick den ett stenskott på rutan. Så himla typiskt när vår gamla trotjänare klarar sig utan ett enda under sin 13 år i vår ägo. 
På rekommendation av försäkringsbolaget fick det bli ett besök på em firma i Helsingborg som lagar sådant. Väl där fick vi höra att det var för litet att laga, så istället hamnade vi på Biltema några hundra meter bort. Biltema är verkligen ett gräsligt ställe, dålig luft och alla dessa läskiga dofter (olast/ gummi mm). Usch! 

Verkligen ett bra ställe att besöka om man vill framkalla huvudvärk.. 

Efteråt blev det ett kort besök på Väla köpcentrum, på Clas Ohlson fyndade jag 10pack Pilot Frixion Colors. Suddbara tuschpennor som var nedsatta till 149 kr och 30 kr till från min medlemsåterbäring så kostade ynka 119 kr istället för 249 kr som är ordinariepris. Dyra men underbara. 

Inne på Panduro Hobby överraskade maken mig med en Leuchtturm Nordic blue i storlek a6. En riktig bullet journal för mig att ha i handväskan eller till vår Londonresa. Den är så fin, underbar blågrå färg på omslaget, diskreta prickar som man kan följa när man ritar och skriver, ett index, lösnummer, ett litet fack bak för förvaring, plats för namn & adress längst fram plus etiketter man kan sätta på utsidan. Så nöjd! 

Den är så tjusig att det tar emot att skriva i den, skriver först på lösblad före boken. Har hittills fyllt i kontaktpersoner och deras nummer vid olycka, lista på alla mediciner och doseringar samt en allergilista. Sånt som är när man är kroniskt sjuk, så kan maken lätt hitta det. 

Önskar jag haft sådana listor de gånger jag hamnat akut på sjukhus. Så tror allergierna får stå på svenska med i min bok, har hittills antecknat på engelska. 

About

No Comments

Leave a Comment