Tisdag

Middag: Calzone från pizzeria Torino (Helsingborg)

Har storstädat större delen idag, dammsugit alla rum, dammat bakom elementen, bytt sängkläder, skrubbat köket, men vi missade visst att dammtorka nattduksbordshyllan.. Vad sägs om de smarta elvärmeljusen? Jag tycker dom är fina och man slipper oroa sig för brandrisken om man råkar glömma släcka dom eller stöter till hyllan dom står på.

I övrigt har dagen varit mindre bra, stora delar av min kropp är täckt av atopiska eksem och cortisonet verkar inte göra någon nytta. Det är bara ett par dagar kvar nu på ögonbehandlingen som tur är. Hoppas eksemen lägger sig efter det, för jag håller på att bli galen. Det finns inget värre än när inte kroppen vill som man själv vill.

Har även lyckats med prestationen att ta sönder min lilla netbook, skulle fälla upp locket när det knacka under fingrarna på mig och det blev en ”reva” i övre vänstra hörnet som är vit/svart.. Underbart, får väl se om det går att lösa hos onoff.. En utgift jag inte räknat med kan jag ju lugnt erkänna. Jag tog inte ens hårt i locket på datorn, sambon tror det kan varit spänningar i men det kvittar jag känner mig ändå som en riktigt jävla idiot och klant.

Just nu ligger alla tankar om diet, nyttigheter och motion på viloläge, orkar inte med det. Ledsen om jag gör er besvikna. Det blir snart nya friska tag så fort kroppen samarbetar igen 🙂

About

1 Comment

  • Pärlan augusti 11, 2010 at 10:19 Reply

    Svar: Jag tycker Reztart var super! Det som var jättepositivt var att den inte gjorde mig sötsugen efteråt 🙂 För typ Naturdiet eller andra brukar sötsugen hålla sig kvar, men dom smakar ju som choklad också 😛 Har ju bara testat denna men är jättenöjd 🙂 Vet inte hur nytt Reztart är, men tror faktiskt det är ganska nytt på marknaden!

Leave a Comment