Tisdag

Buzzador kampanj för halssprayet Coldy vid ont i halsen

Inte helt road när jag vaknade i tisdagsmorse med ett ömt svalgt och värkande hals, rinnande näsa och allmänt hängig. Inte blev det bättre av 1 decimeter snö som trillat ner under natten och morgontimmarna, seriöst – snö?! Passade på att inviga halssprayet Coldy från buzzador, fick nostalgikänsla från när man var ung och hade Vademecum munspray. Dessvärre var inte munsprayet alls lika gott och fräsht, kändes och smakade i munnen som när man tuggat sönder tuggtabletter mot magsyra. Lite “kritkänsla” helt enkelt och strävt i munnen, allt smakade äckligt efteråt.. Sprayade med ett par timmars mellanrum under dagen, var dock smartare sen och åt/drack före om jag behövde för att slippa äta med kritkänslan. MEN det kändes faktiskt som det hjälpte!

Läkerol Halstabletter Eukalyptus, sockerfria med steviahttp://geekscoutcookies.tumblr.com/image/44792461484

Hade tur och fick en ny sorts halstabletter i brevlådan just i tisdags (från Läkerols facebooksida), sockerfria med stevia som socker istället för xytoil(?) som det oftast är. Smakade gott och hjälpte till att rensa upp rejält i näsa och hals.

Ballerina Mumsbit Original

I övrigt en ganska lugn dag, vilade, jobbade lite med ett nytt jobbprojekt (webbshop) och spelade lite Sims 3 minsann. Provsmakade Ballerina Mumsbit Original som sambon handlade på Ica åt mig, tyvärr fulla med laktos men ruskigt goda..

Kotlett med ben, potatisgaller och lohmanders chili bearnaise

Tisdagsmiddag; Kotlett med ben (penslad med grillolja och hoisinsås), potatisgaller och lohmanders chili bearnaise

Har gått in i semesterläge angående maten nu så det blir inga matrapporter, bara i min anteckningsblock 🙂

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: