The Bounty Hunter

Efter att Mattias jobbat igår åkte vi ut på Ica Maxi på Råå, var trots allt lördag och hela veckan har jag varit såå jäkla godis sugen så de blev både lösgodis och en påse snacks igår! Det var tur för mig att Maria kom förbi och hjälpte mig äta både middag, snacks och godisar, tänk om jag tryckt i mig allt själv?!

Kikade på Jennifer Anistons nya film The Bounty Hunter, allt jag har att säga är väl ”Meh” – så där typisk dum film varken feel good eller spännande. Om man nu blir jagad av skurkar inte fan börjar man diskutera vad som gick fel i ens äktenskap mitt i allt.. Äsch.. Dumma film. Men sällskapet var desto trevligare 🙂 Behövde lite studiepaus, framförallt för att vila ryggen.

Tror någon nerv i ryggen hamnat i kläm igen, eller så har jag lyckats få en inflammation i ryggraden. Det verkar vara återkommande när jag går på cortison och över anstränger mig eller lyfter tungt. Tycker jag borde lära mig, men tydligen inte. Känns som det sitter en metallplatta i övre delen av ryggraden, bränner, trycker och bara gör pissont helt enkelt. Gör det svårt att sova också, fast nu har jag två nätter i rad jag lyckats sova mer än 3-4 timmar så det är skönt det. Känner mig lite mer mänsklig då.

Ikväll blir det pizza, sambon som bestämt. Fan vet hur jag ska få ihopa pizza degen bara.. :((

About

No Comments

Leave a Comment