Summering

Börjar känna mig lite piggare, feberfri idag – nu hoppas vi det håller i sig också!! Har spenderat i sängen och soffan, sovande och halvsovande. Varit så himla trött idag, har halsbränna av alla kemikalier jag petar i mig känns det som. Eller brist på mat, levt på pannkakor idag med.. Inte återfått min aptit än, så länge man dricker så är det väl lugnt tror jag!

Acetylcystein, slemlösande brustabletter
Vilda bär te med honungJust det, ett litet tips! För att lösa upp hostan tar jag slemlösande tabletter ( tog ett foto) så om någon av er är i samma sits som jag nu eller i framtiden så fråga er husläkare/ doktor efter Acetylcystein. Det är ett litet mirakel, en brustablett man tar 3 gånger om dagen och löser upp allt det där sega slemmet man får vid rethosta. Eftersom jag ofta blir sjuk och får rejäla förkylningar, så får jag på årlig basis dessa utskrivna på recept och de slår de flesta hostmediciner jag provat. Sen gör det aldrig ont att dricka lite lenande te med honung i 😉 Och det är ju inte direkt äckligt heller, mums.

Nu får det nog bli god natt, ska jobba hem ifrån imorgon (tack snälla Anders ) så måste komma upp i tid även om jag inte ska springa ner till kontoret.. Håll tummarna nu att det bara blir bättre med förkylningen nu, så jag slipper ringa hustomten på tisdag.

About

No Comments

Leave a Comment