Sugen på vår och vårjackor

Idag har solen letat sig fram igen, jag älskar när solen kommer fram. Den här vintern har varit så grå och tråkig, inte mycket snö så mest mörker. Det behövs en rejäl dos av solsken för att man ska tina upp ur dvalan man hamnat i lite smått. Åtminstone jag.

Min axel har läkt ut nästan helt, förkylningarna verkar ha gått över för den här gången istället är det tidiga pollentecken som smyger sig på. Snörvel, röda ögon och småtårar i ögonvrån som respons. Men det är okej så länge solen skiner, det grönskar ute och blommor börjar slå ut!

Det är en underbar känsla när man upptäcker att vinterkappan är för varm och att man nästan blir lite svettig när man har en kofta under vårjackan. Tidigt vårtecken (eller tecken på feber 😉 ).

Som alltid när man börjar tina upp längtar jag efter ett nytt jag. Helen version 2017.

Jag vet inte om det är ålder, erfarenhet, självinsikt eller vad men jag börjar mer och mer förstå vilka kläder jag vill ha och vilka kläder jag vill ha och som kommer användas – för det är verkligen två helt olika kategorier! Otympliga stela plagg är inte min grej, konstmaterial är läskigt och kliar, hala tyger, paljetter och glitter går så bort.

Vill ha en garderob i bara sköna bomulls och viskostyger, gärna i jordnära nyanser – beige, mossgrön blandat med klassiskt marint, vitt och blått. Kanske lite blommigt och pastellrosa för att bryta av.

Skulle gärna byta ut min vår/höstjacka till en nyare nuvarande är från 2013 tror jag och börjar se lite ”trött” ut som kläder gör man använder mycket. Kanske en klassisk marinblå parkas (länk *), men jag är mer svag för de stickade jackorna i marin och grönt (länk & länk *) eller midjekort beige (länk *) ?

Mer vårgarderobfunderingar en annan dag, nu väntar tvn & soffan samt ett mellanmål. Hur ser era vårgarderobstankar ut? Eller ni hoppar direkt på sommarkläder?

Ps. Är du ny bubbleroom.se kund får du 10% rabatt på din första beställning. Ange rabattkod NEWWEB i kassan.


* Innehåller annonslänkar. 

About

No Comments

Leave a Comment