Stormar varar inte för evigt

Nutrilett produkter jag köpt

En del saker är svåra att skriva, vet inte varför men på något sätt har ordet diet och vilja att förändra min kroppsdensitet blivit skamfullt. Men låt mig börja i rätt ände..

I samband att min mage fick rejält med stryk av de slemlösande brustabletterna (acetylcystein) och Iprensa (Ibuprofen) så blommade alla mina magproblem upp igen. Delvis mitt eget slarv, för i december när mina Omegaprazol tabletter blev förnyade fick jag halv styrka, 20 mg istället för 40 mg.

Och i början på förra veckan var det riktigt olidligt, svedan/brännande känslan, magsyra som kom upp hela tiden, svullen magen, illamående, ingen aptit men ändå hungerskänslor hela tiden. Väldigt välbekanta symtom för en som hamnat på akuten med symtomen jag nämnde på speed sommaren 2014 (akut magkatarr). Jag vill inte leva på gaviscon (världens äckligaste dricka men som hjälper bra mot magsyreproblem) igen och vara sömnlös på grund av att magen gör så ont att jag inte ens kan sova!

Så nu har jag fått rätt dos på omeprazolen (magsyredämpande tabletter) och tagit tillfället att vila magen med en veckas flytande shakediet. Min mage känns äntligen som den är på rätt spår igen, om två veckor ska jag prova introducera kokt lax, kyckling och snäll magkost istället för shakes.

Jag kunde ha ätit hela tiden om jag velat men utan aptit är det jobbigt att tvinga i sig mat så som soppor, buljong och liknande (jag HATAR verkligen den typen av föda). Så det kändes som en bra idé att ta lågkalorishakes istället för ovanstående meny. Bli av med några kilo på köpet gör ju inte ont men framförallt innehåller de all näring jag behöver och är goda.

Magen och jag känns för första gången på länge i balans, så två veckor till lär gå i flygande fart även om det stundtals är riktigt jobbigt. Saknar att tugga mat och det vattnas i munnen när jag blir påmind om mat när man råkar se på facebook/tv- youtubereklam (hurra för netflix där man slipper sånt). Det jag saknar minst är godis & onyttigheter, det får jag nog tacka metformintabletterna för dock.

Usch, det är svårt med fokusen på skrivandet idag. Men jag hoppas att ni vill stötta istället för att fördöma och det här gör jag inte för att bli smal. Jag trivs som kurvig och kommer nog alltid vara det, jag behöver bara få må lite bättre och orka med mer fysiskt.

Just det, jag passade på att bunkra upp med shakes & bars från Nutrilett (länk) nu när det har 30% rabatt + 20% extra rabatt om man är med i deras Team Willpower (länk). Så köpt hem totalt 36 shakes, 60 bars + 30 snackbars, skönt ha ett eget litet lager hemma. Erbjudandet gäller dagen ut, men Nutrilett har ofta 25-30% rabatt i webbshoppen så vill du inte missa följ dom på instagram/nyhetsbrev.


Innehåller annonslänkar. 

About

No Comments

Leave a Comment