Söndag och länsat apoteket på läkemedel

Helen J Holmberg läkemedel, krämer och ögondroppar

Helen J Holmberg söt papperskorg med ugglor från Dollarstore

Det är så stressande att vara efter med blogginläggen men tiden har bara försvunnit ur mina händer fortare än jag hade hoppats på, försöker sätta min hälsa i första rummet och bloggen får vara lite på eftersläpp. Undrar ni över förra lördagens blogginlägg så finns det redan publicerat (länk).

Ärendena vi hade tänkt ta itu med på lördagen var framskjutna till söndagseftermiddagen, så det var bara att bege sig ut. Inte allt för långt tillbaka i tiden gick mitt högkostnadskort för läkemedel ut, så jag såg inte framemot att besöka apoteket. Men det behövdes efter läkarbesöket tidigare i veckan..

Men före apoteket mutade maken mig med en runda på Dollarstore, han vet att jag tycker om att gå och titta där. Inte för att jag brukar handla så mycket där, men det ligger nära Ica Maxi och brukar byta utbud efter säsong så finns alltid nytt att kika på. En sak som jag kikat på många gånger är deras söta ugglepapperskorg, men det har känts som ett onödigt inköp.

Men sista månaderna har mitt nattduksbord blivit överfullt av näsdukar, ögondroppar, krämer etc så nu fick papperskorgen följa med hem! Den är inte jättestor men den räcker långt till att slänga saker i vid sängen och så blir man glad av att se den.

Det tog en ganska lång stund inne på apoteket för mig, jag visste jag skulle hämta ut mycket mediciner men det gick inte riktigt in hur mycket förrän allt sattes på disken.. Astmamedicinerna ska gås över när jag träffar astmasköterskan på vårdcentralen senare i månaden, mina nässpray glömdes förnyas också. Men jag har tagit bilder på allt och gör nog ett separat inlägg för er som undrar vad som är till vad.

About

No Comments

Leave a Comment