Söndag med migrän och LEGO

Star Wars lego och maken i arbetsrummet

Påskägg i porslin från Ica

Så min söndag kunde ha börjat bättre, vid fyra snåret slog ett intensivt migränanfall till, hade så ont så att lägga huvudet på kudden var smärtsamt. Efter en timme av illamående och migrän gav jag upp och tog två av makens diklofenak och sedan sov jag till tolv på dagen.

Vaknade upp med huvudvärk och trött deluxe så det fick bli en lugn dag hemma med maken, rätt skönt det med om han inte varit överenergisk efter x kaffekoppar och slamrade med LEGO och kameror. Han var stolt som en tupp för sitt senaste LEGO bygge ett gigantiskt Star Wars skepp så de skulle dokumenteras med foto ur alla tånkbara vinklar och vrår samt möblera om halva vårt arbetsrum/ kontor/ hobbyrum (kärt barn har många namn sägs det). 

Och nej jag tvingade inte ner den tomma boxen över hans huvud, det var snarare han som bad mig ta en bild.. Ibland undrar jag vad för knäppgök jag gift mig med! 

Det fina porslinspåskägget (från Ica) fick jag av mamma i lördagskväll, tror det blir mitt första påskpynt. Är inte mycket för att påskpynta eller pynta över huvudtaget, även till julen är det minimalt. Vet inte om det är ointresse, sparsmakad inredningssmak eller lathet bara.. 😊 

About

No Comments

Leave a Comment