Söndag, Måndag och Tisdags mat

Grillad flintastek med klyftpotatis, ugnsbakade lökringar och chilibearnaise

I söndags blev det grillning hos svärfar i Viken, fint väder men lite för kallt att sitta ute och äta men gott var det ändå. Det grillades lårkycklingfile, flintastek och korvar  medans klyftpotatis åkte i ugnen. Min sambo handlade med sig lökringar och chilipoppers från Ica, tillbehör som brukar finnas på Max och Burger King, så provsmakade några av lökringarna. Mumsiga trots att de inte var friterade!

Måndagens middag blev lasagnettesom sambon rörde ihop till oss, glömde ta foto. Hade ganska fullt upp med jobb 🙂

Stinas bruna köttfärssås med spagetti

Tisdags middag rörde jag ihop efter mammas köttfärssås recept (finns under receptfliken), tröttnar aldrig på det här och pasta av något slag till. Perfekt mat efter en lång arbetsdag när man är trött och sliten, kan utan problem sittas i soffan och ätas när man ser på favoritserierna, fast passar inte så bra till Bones!

Sambon skämde bort mig med ett skönt och välbehövligt fotbad också, ska ta ett nytt i helgen eller efter den. Fötterna behöver lite underhåll, spciellt nu när det börjar bli säsong för sandalerna snart!

About

1 Comment

 • Jessica maj 4, 2012 at 06:52 Reply

  Hej,

  Jag bor i Mörarp, och försöker hålla vikten med promenader och hälsosam mat. På dessa kriterier googlade jag runt och hittade din sida. Kommer att följa din blogg!
  Hoppas det är ok att jag länkar till den på min sida.

  Ha en toppenskön fredag!

  Jessica

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: