Söndag

Aj, aj aj vad öm i kroppen jag är efter allt bakande och puttande på bil som fastnat i snön 🙁 Magen mår bra, men näsa och ögon vill inte sluta rinna, hoppas inte en förkylning är i system har inte tid med sånt!!

Idag har bror varit förbi och hälsat på, så städat här hemma på förmiddagen och tvättat kläder på eftermiddagen. Bjöd han på hemlagad pizza (degrecept), hade utlovat det till honom för någon dag sedan att nästa nästa gång han kom hit skulle jag bjuda på det. Blev lite före jag hade räknat med, men det var så klart gott igen. Fast nu nu dröjer det LÄNGE till vi äter det igen..

Spenderat kvällen med att se lite på Ally McBeal (har hela boxen att se framemot), en liten kvällsfilm har hunnits med också – Chipmunks 2. Dom är såååå söta, man kan inte bli annat än på bra humör efter att ha sett på filmerna med dom.

Blir en tidig kväll, imorgon ska jag till föräldrarna och sen även till syster – samt klippa håret! Det ska bli SÅ skönt, lite fundersam på om jag ska kapa mer än bara topparna. Tål att funderas på!!

About

No Comments

Leave a Comment