Sliten

Kan inte hitta ord för hur sliten och trött jag känner mig, fått överdos deluxe på pollen. Huden har krackelerat, mjukgörande i mängder går åt och de känns bara som de hjälper ett par minuter i taget..

Har spenderat en hel vecka i rad utomhus, så det är väl inte så oväntat att jag mår så här. Igår kväll kände jag att jag nått min smärtgräns och blandade ut fyra betapred tabletter i vatten och drack, tänker fortsätta ett tag till med det så kroppen får läka. Det känns inte okej att röra sig som en 90årig gumma som tappat bort rullatorn 😉 Så snälla kropp läk fort!!

Jag har haft en fantastisk vecka, så jag kan inte klaga över det åtminstone. Firat födelsedag, grillat, ätit ute, solat etc (lyxigt med det fina väder som varit och är). Hoppas nästa vecka blir lika bra, gärna fortsatt fint väder, men allergin får faktiskt lugna ner sig nu 😉 Och i slutet av veckan kommer storebror med familj ner – som jag längtar efter dom inte setts sen i julas.

Nu vaknade Mattias, dags att överväga dagens aktivitets alternativ i relation till min energinnivå..

( Vikten är 1,5 kg från nästa delmål, det kostar på med allt firande men jag har faktiskt varit rätt återhållsam så är inte så illa som man skulle kunna befarat! )

About

No Comments

Leave a Comment