Sjukling

Efter två veckors halvkass hälsa fick jag nog och fixade en akut tid hos okänd läkare..

Miss Polkadot uppklädd för läkarbesök

Miss Polkadot uppklädd för läkarbesök, skönast strumpbyxorna i garderoben.
Kan vara för dom är helt nya och så där gosigt mjuka!

Mediciner för att kurera min infektion som satt i bihålor och hals/svalg/halsmandlarna - Rinexin och Mollipect

Var nog ett av de mest otrevliga läkarbesök jag varit med om i mitt liv, otrevligare läkare får man nog leta efter! Han var mer intresserad av att poängtera för mig att jag behövde gå ner 30 kg i vikt än att ta ett svalgprov på mig och undersöka vad som jag kom dit för..  Alltså jag vet att jag behöver gå ner mer i vikt att min nuvarande vikt inte är min målvikt, JAG VET. Men jag vet också att människor som väger perfekt enligt bmi skalan också kan bli sjuka. Suck. En del människor saknar fullständigt social kompetens. Efter en del dividerande där han prata om min vikt och jag försökte få han att förstå att jag hade andra problem som var akutare än min vikt gick han med på att skicka in mig på ett halsprov.

Vilket självklart visade på rejäl infektion i bihålor och svalg, tack och lov inga streptokocker men fick tabletter som ska lösa upp skiten i bihålorna (så jag slipper mina intensiva huvudvärker och tårande ögon), samt hostmedicin som har avsvällande effekt på halsen. Tack snälla pappa för skjutsen igår, tur jag har dig som support 🙂

Mysiga morgonskor från Ica Maxi, 50 sek/paret

Sambon passade på att skämma bort mig häromdagen med nya mysiga inneskor, endast 59 sek på Ica Maxi denna vecka och riktigt gosiga. Bästa sambon i världen! Den här helgen gäller onepiece och myseskorna samt vila, ordination från doktorn som behöver gå charmkurs!

About

2 Comments

  • Tweety oktober 6, 2012 at 17:56 Reply

    Kyra på dig. Det om vikten har jag fått höra många gånger 🙁 Ha en fin lördag kväll. Kram

  • Tatiana oktober 11, 2012 at 15:59 Reply

    Dumma doktor. Ring chefen för vårdcentralen och anmäl.
    Kram

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: