Seg måndag

Knappt sovit en blund på hela dygnet, känner mig duktigt slut i rutan. Magen strular och allmänt ont bara i hela kroppen. Telefonen har ringt hela tiden, så fort man närmat sig sömn. Mamma och pappa var förbi en stund också, kikade på ändringarna som gjorts här hemma. Mamma hade tvättat sängkläder & min morgonrock åt mig, brukar få sådan klåda av sängkläder tvättade i tvättstugan på gården här. Snäll är hon, hade även med sig ett förslag på tyg att ha bakom glasdörrarna på Billyn. Skäms lite att jag va så anti för tyget va blått med något transparant mönster (svårt förklara), bara vet att jag hade gått och irriterat mig på att det inte var svart som resten av tygerna i sovrummet.. Jävla snobb är jag 🙁

Hello Kitty väskaUnnade på oss kinamat från Chinatown också, bara orkade inte laga mat vid åtta när mr M slutade. Blev som alltid kyckling på spett med jordnöts sås och ris.. Gud så spännande jag är!!

Kikade in på Sanrio.com en stund också, hittade en bag jag bara VILL HA så himla mycket.. För den som inte vet är jag helt galen i Hello Kitty, tycker hon är helt fantastiskt söt. Stackars den dotter jag eventuellt får i framtiden, hehe 😉 Blev extra förtjust i “Nerds” temat på senaste kollektionen ifrån Sanrio, jag menar kan det bli mer klockrent??

Så fruktansvärt Helen rätt!! ps. Jag fyller år snart..

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: