En torsdag och fredag som bara rusade förbi

Bild från December 2013, fotograf Danny Janlöv

Fredags pizza från Bjuvs pizzeria

Vissa dagar går lite extra fort, det känns som om min torsdag och fredag försvann i ett nafs. Som alltid när jag utsätter mig för att vara på allmänna platser finns det så mycket allergener i luften att det är oundvikligt att inte få en allergiskreaktion direkt eller några timmar senare. Den här gången blev det en nässelfeber som smög sig på natten till torsdagen, riktigt obehaglig med vätskande utslag på rygg och hals.

Tack och lov har jag har världens bästa make som ställde upp med salvor, tabletter och hjälpte till så gott han kunde. Lånade ut sina svala tshirts till mig när mina egna var för fuktiga av utslagen. Men det var inte meningen att skriva ett gnällfisinlägg, mer ett jag är så tacksam för att du finns i mitt liv Mattias och gör mina dåliga dagar lite mer drägliga.

Vi har spenderat merparten av tiden vi kunnat med att se på Sons of Anarchy (det tog en del övertalning), så tiden har gått fort. Jag har kompletterat med att se ikapp The Good Wife när maken har jobbat. Det har blivit mycket tvtittande sista månaderna, under tiden jag varit förkyld har jag hunnit se alla säsonger av Breaking Bad & Land girls, The Crown.. Det är skönt att man har netflix, hur skulle man annars överleva dagar tråkiga dagar?

Till middag har det blivit nachotallrik med kyckling i torsdags och en halv vesuvio igår, det är maken som fått välja middagar eftersom jag inte riktigt brytt mig. Jag har haft fullt upp med att försöka låta bli att klia sönder mig själv.

Den fina vinterbilden på mig och maken är tagen av fotograf Danny Janlöv, ett av provfotona inför vårt bröllop december 2013. Snart 3 år sedan!

About

No Comments

Leave a Comment