Pasteller, prickar och stickat på önskelistan

image

Längtar efter lite pasteller i garderoben.. och värme.

image

Samtidigt som jag älskar vinter och snö (den vi knappt sett i vinter) och vill köpa massor av mysiga tjocka stickade koftor och tröjor.

Vintern är skön när man är pollenallergiker, men nackdelen är torr hud som lättare ger eksem samt köldastma. Ur allergi synpunkt är nog hösten bäst, ingen pollen och inte super kall torr luft. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken årstid som är bäst, kan ni?
image

När vi pratar om stickade plagg så har jag glömt visa er mitt senaste tillskott till garderoben, en ljuvlig kofta av märket Cream. Den har sånt mjukt fluffigt garn som känns helt underbart. Invigde den på Julafton med svart spetsklännig under, fina kontraster de olika materialen.

Nu ska trötta jag ge sängen en ny chans, haft sån envis huvudvärk/migrän så det snurrat i skallen på mig bara. Inget kul alls, tror min förkylning fastnat i bihålorna och att näsgångarna har svullnat igen. Mitt kortison nässpray verkar inte ha någon större effekt på näsan heller just nu, tråkigt.

Kläderna på kollagen kommer från bland annat DorothyPerkins och Violetta (mango). Och Kate Winslet är min frisyr förebild just nu, håret får vara på utväxt ett tag (beslutsångest).

About

4 Comments

Leave a Comment