Ont men innehållsrik dag

Mjukstarta dagen med tandläkarbesök 10.00, legat med huvudet upp och ner i över en timme för att på börja en rotfyllning.. Fortsättning kommer i januari, lyckades tjata till mig ännu en tid i slutet av mars. Jag är otroligt besviken på folktandvården, borde de inte uppmuntra folk som vill göra klart sina tänder?

Efter tandläkaren blev det apoteket, handlade fika och var nere på jobb och hälsade på. Lite mysig julfika med Anders och Ida, åt galet god bakelse (inte laktosfri, aj aj min mage!!) och småpratade och mös. Kändes otroligt sorgligt att behöva gå, och inte se dom varje dag sen.. :-(( Vem ska jag nu prata skit med hela dagarna?!

På Ica passade jag även på att handla hårfärg, börja bli dags ta itu med utväxten! Lurade mamma att köpa samma märke på färg (annan nyans!) så fick jag en locktång på köpet, deras plattång från i somras har varit bra så varför inte.

Handlade också god choklad från Marabou Premium, Oraia som jag bjöd på jobb – lyxig men god.. Kunde inte låta smaka en när jag kom hem och la mig på sängen med ipoden i öronen. Var rejält trött efter dagens tandläkarbesök och lite sömn inatt, så somnade med ljudboken igång – lite klantigt men skönt sova ett par timmar.

Vaknade när Mattias kom hem från jobb halv åtta, kom ihåg hans julklapp jag hämtade ut tidigare idag och studsade nästan ur sängen. Lagade lite mat; köttfärssås och pasta, kunde inte låta bli rita ett ketchup hjärta..Skulle egentligen väntat till julafton för Mattias present men va så uppspelt så jag va tvungen att ge den till han efter middagen!! Han blev lika lycklig som jag hoppades på, om inte mer :))) Ibland blir det fullträff, Mark Knopfler på sofiero var en av dom. Kul!

[/caption]

Tandläkartider

Julfika på jobb

Marabou Oraia

Hårfärg

Loréal present

Mattias julklapp

Dagens middag

About

No Comments

Leave a Comment