Onsdag

Förkyld, eksem och värk till trots blev det ett kort besök i Hyllinge på ica för lite nödvändiga inköp..
Otrivin Comp en livräddare när man är förkyld

Otrivin Comp en livräddare när man är förkyld.
Hur klarade man vara förkyld före detta uppfanns?

Ny favorit på lakritshyllan Tyrkisk PeberNy favorit på lakritshyllan Tyrkisk Peber.. Jo då jag är medveten om att det inte är lördag,
men med förkylning i kroppen, allergiproblem så har jag bestämt mig för att inte vara stenhård.

Hello Kitty tvålpump

Hello Kitty tvålpump en liten present från söta mamma

Kom på att jag aldrig berättade hur det gick i måndags på Ängelholms Sjukhus, för att göra svaret enkelt så gick det bra men det är för jag inte får några besked förrän om ca två veckor. Däremot så var personalen jättegulliga och det var en enkel procedur att bli “kontrollerad”. Blev mätt och vägde, sedan diskuterade vi svaren på formuläret jag fick fylla i och vikten av att få i sig kalcium. Fick en hög papper med listor på vilken mat som är bra att äta förutom det uppenbara – mjölk och ost.

Själva undersökningen av skelettet skedde på en brits med röntgenmaskin ovanför en, eftersom jag hade metall i mina jeans och bh så fick jag ta av de annars går det faktiskt utmärkt göra det med kläderna på. De röntgade höftpartiet i olika vinklar och anklar/fötter och nu ska materialet analyseras. Så hoppas på positivt svar inom två veckor som sagt.. Har redan börjat ta mina multiwoman vitaminer igen, samt lite extra för dagsbehovet 800 är egentligen i underkant när man är kvinna i “fertil” ålder, då behöver man 1000-12oo mikrogram kalcium varje dag.

Fick beröm över min viktnedgång, den karamellen suger jag på än 😉

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: