Nytt i badrumsskåpet

eucerin parfymfri tvål och in shower lotion

parfymfri ansiktskräm från decubal

Efter mycket pool och klor i sommar så känns det som min känsliga och torra hud behöver lite extra kärlek och omvårdnad. Så jag har byt bort duschcremer med underbara dofter för Eucerin pH5 Washlotion och In-Shower Body Lotion som båda är doftfria och utvecklad för känslig hud.

Passade även på att köpa ny ansiktskräm från Decubal, Face vital cream även den utvecklad för torr känslig hud. Jag är jätte nöjd med Nivea Sensite dag & nattkrämerna men är man allergisk mot konserveringsmedel (bland annat) så är det lite dumt smörja in sig med just det.. Dessutom är den fri från parfym & färgämne 😀

Har hunnit prova Eucerin en vecka nu och måste säga att min gamla in shower lotion från Nivea ligger i lä, jag mår så mycket bättre utan doften och har ingen kliande känsla när jag duschat. Lite av en halleluja känsla, brukar få värsta ”vill klösa mig själv” känsla vissa dagar efter duschen och huden håller sig mjuk på ett helt annat sätt.

Ansiktskrämen känns riktigt bra den med, dock bara provat morgon och kväll en dag. Förpackningen är inte lika snygg som Niveas glasburkar, men bra med den hygieniska doseringspumpen och mindre risk för olyckor (glas kan gå sönder och väger mer). Hyn känns mjuk efter användning, lagom fet utan att bli kladdig, går lätt in och hyn får en fin matt yta. Något dyrare än Nivean men känns drygare och man får passa på när det är kampanjer på apoteket när denna tagit slut.

Vore kul höra vad ni har för favoritprodukter, kan ni inte kommentera och berätta?

About

No Comments

Leave a Comment