Ny klänning beställd

Min syster är farlig, inte visa mig fina kläder som är på halva rea priset.. Jag behövde ju inte mer kläder?! Och nu har jag precis beställt hem en klänning på Lindex, för den enorma summan av 90 kronor! Hoppas den kommer snart. Och ja, jag har hamnat i klänningsträsket för tillfället!

Utförde lite ärende på vägen hem från jobb, “ärende” utläses titta i butiker på jakt efter julklappar. Vill ha de bestyren ur världen snarast, är just nu klar med en tredjedel tror jag. De som stressar mig mest är Mattias syskonbarn, fick dock lite tips av syster om saker till pojkarna, men så det ju ett par till.. Får klura lite, det värsta jag vet är att ge bort presentkort och pengar. Köpte julklappspapper häromdagen, så ska nog vira in presenter till de som är klara i helgen. Mattias jobbar helg, så har ju gott om tid att ta itu med småsaker i lugn och ro.

Imorgon har jag sovmorgon, det känns riktigt skönt! Hoppas orken kommer tillbaka om jag sover ut 🙂 Just det, jag har tagit ett beslut angående festen – gjorde det för några dagar sen. Lite skönt kunna släppa ångesten över det, nu ska jag bara komma över det dåliga samvetet jag har för att jag inte går.. Varför ska man ha så stort samvete för? Jag vet ju att Anders förstår och vet att jag har svårt för större grupper människor.

Idag har det varit en hel del problemlösande på jobb, smått osäker på vad jag egentligen gjort idag förutom att jag hittat lite fler företag att kontakta för ett eventuellt nytt test vi ska göra. Så gott som klar med lapplands sidan, ska skissa på reklamvykort och se om man kan byta sidans konstruktion. Men det sistnämnda får nog vänta till efter jul, det är för mycket nu. Orken bara rinner ur mig just nu.

Dagens middag fick bli falukorv med snabbmakaroner. Mattias lagade mat idag, skönt va helt död när vi kom hem ikväll. Det låg två kuvert i brevlådan när vi kom hem idag, erbjudande om Vaccination på måndag. Uha, kommer båda gå och ta men det känns verkligen jobbigt. Jag är galet rädd för nålar, eller ja det är ju mycket bättre än för ett par år sedan men ändå – tanken är INTE lockande. Speciellt inte när det känns så himla hysteriskt hela mass-vaccinationsgrejen.. Men jag har ju ett överaktivt immunförsvar i samband med min astma & allergi så det är nog bättre ta det än att bli rejält sjuk. Klockan är redan elva, jag som ville i säng tidigt.. Undrar om man sover bättre när man skriver av sig?

About

No Comments

Leave a Comment