Morgonstund

Vaknade vid fem, öppnade sovrumsdörren till hallen och upptäckte att jag vaknat i ett askfat. Mysigt! Hela lägenheten stank av rök, antar folk rökt utanför porten och på grund av att dörren är låst så har de haft den öppen.. Får helt enkelt köpa tätningslist och montera upp i ytterdörren, är astmatiker och tål inte röken – inte i den här volymen.

Kunde inte somna om direkt så tog en stund för mig själv nu på morognkvisten med ett par av mina favoritserier; Grey’s Anatomy och Private Practice. Mysigt sitta uppkurad i soffan, filtar och morgonrock (öppnade fönster ordentligt för att vädra ut röken) och se på andras bekymmersamma liv.

Nu blir det att krypa ner i sängen och sova ett par timmar till, eftersom jag går på cortison tabletter så behöver kroppen få vila ordentligt. Sen blir det nog minsann till att börja skriva på religionsuppgiften, eventuellt ett besök hos svärfar. Han vill lära sig facebook, vilket påminner mig om att jag ska lära mamma det också!!

Ikväll blir det mest troligen melodifestival och hemlagad pizza – mums.. Har även hört rykten om en film ( Did You Hear About the Morgans?)  med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant. Kommer nog bli en bra dag och redan nu skiner solen på en klarblå himmel. Underbart.

About

No Comments

Leave a Comment