Mitt första yoga pass

yoogaia - curvygirl yoga

Idag kom jag äntligen till skott att prova på ett yoga pass på riktigt. Jag fick chansen att bli buzzador för yoogaia i början av maj, en online yoga studio med stort utbud av pass, direktsända och inspelade. Jag rullade ut min fina nya blåa yoga matta och körde ett inspelat pass Curvy girl yoga, tänkte de passar mig fint som är kurvig 😉

Passet passar alla och var inte på något sätt tjockis fokuserat, jag fick kämpa järnet med balansen och rörelserna i passet (otränad – japp!). Så tror jag ska leta upp pass märkta nybörjare till nästa gång. Det positiva med att kunna yoga hemma är att om man som jag är blyg och inte gillar gruppträning slipper hela de momentet, nackdelen är att ingen ser om man gör rörelserna lite fel.

Imorgon blir det ett nytt pass, har 26 dagar kvar som jag tänker utnyttja maximalt nu. Sen är jag lite osäker på om jag binder upp mig för abonemang eller inte, hade gärna sett bättre bild & ljud kvalité när man ska betala för tjänsten.

Vill ni prova på så besök yoogaia.com, ange kod CD9UQNL7XWBV så får du TVÅ veckor gratis provperiod istället för en. Tjänsten avslutas automatiskt när dina två veckor är slut, så behöver inte oroa dig över att glömma säga upp.

Och är ni sugna på att bli buzzador?

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
buzzador.com

About

No Comments

Leave a Comment