Minus 10 procent på en månad #nyaliv #gerinteupp #hälsa

image

Tänker inte tjata om vikt etc men kändes så skönt se på vågen och appen i telefonen att kurvan rör sig nedåt om än inte spikrakt. Som ni ser väger jag mig sporadiskt, kan även konstatera att det kan skilja mycket på något dygn. Inget att fundera över, vissa dagar finns det mer i kroppsystemet och andra mindre.

Sedan jag började ta bort läsk & godsaker på vardagar har det gåtts ner 10% procent. Väldigt nöjd med mig själv, även om man i detta avlånga land inte får vara det utan att ses som självgod 😉

Har dock fuskat sista dygnet efter operationen i käken, det är helt underbart att äta lite glass som kyler och dövar gott. Nedre delen av kinden är svullen, lite mindre ont i dag än igår men det beror nog mycket på att jag nu tar värktabletterna omlott igår var där ett stort hål utan värktabletter när bedövningen skulle gå ur ordentligt..

Lyckades sova gott inatt till slut och utan att ställa larm har kroppen vaknat inom 30 minuter efter jag ”borde” ta nya värktabletterna. Häftigt det där hur kroppen fungerar, måste vara signaler som sänds till hjärnan och säger till? La ipren & panodil vid sängen när jag la mig + stort glas vatten (som jag lyckades låta bli välta ut i sängen), så kunde ta de direkt och sen slumra om.

Fått i mig lite vaniljglass, päron yoghurt, kostersättning och vatten. Så går ingen större nöd på mig, kan dock inte prata så bra eller mycket (borde inte prata alls enligt tandläkaren men svårt låta bli emellanåt).

Fick höra att svullnaden skulle bli som störst torsdag – fredag men tycker redan det börjar gå ner, ikväll kan jag sätta ihop käkarna utan att behöva oroa mig för att det kommer något i kläm. Håller tummarna hårt att det känns ännu bättre imorgon, för då blir det förmodligen lite häng med svägerskan & lilla Hannes hos mina föräldrar.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se på Location, Location, Location en brittisk hus-lägenhetsköpare serie där man får följa två experters jakt på drömboendet åt de som är med i programmet. Låter supertorrt men jag älskar att titta på program som involverat arkitektur, inredning och renovering. Drömmer om att vakna upp en dag rik och med chansen att köpa ett hem åt oss som jag kan pyssla om!

 

About

No Comments

Leave a Comment