Måndagspepp

Skön morgon i detta hushållet, sorterar papper, hör ljuvlig musik och känner mig lite piggare efter två dagar med kortison. Och vet ni vad att ha ett “eget” (sambon har sin datorspelhörna här också och det sitter ihop med valv till vardagsrummet)  arbetsrum är så underskattat!! Kunnat äta min yoghurt i fred och titta på xtreme Makeover: Weight Loss Edition (så många bloggare som nämnt så va tvungen kika!). Allt medan jag är i min pyjamas än och kofta (svalt i lägenheten) uppkurad i skrivbordsstolen.

Det här kommer bli en bra dag, om jag bara kunde sluta vakna vid tre snåret och va klarvaken också så vore allt perfekt (får nog ta en förmiddagslur). Och idag är en ny dag, på en ny vecka och jag känner mig sjukt peppad på att klara nå nästa delmål nu, 80 kg here I come!

Och på onsdag blir det klippning, Mattias brorsdotter Annsofie (frisör i Helsingborg) ville ha hjälp med visitkort så vi byter arbetstid av varandra, perfekt! Och om någon annan behöver arbetskraft, hojta till (hör av er) för jag är;

Jag är en tuff brud i lyxförpackning.
En frän dam som kan reklam.
Som backat upp sig själv på en pidestal.
En tuff brud.
Ingen bluff brud.
Nej en tuff brud i snyggt fodral

Som behöver ett jobb, projekt, vikariat, något att sätta tänderna i. Nog för att det är extremt skönt för min hälsa och allergi med lugnet och ron att bara vara “hemmafru” och baka, fixa i lägenheten men någon egen liten inkomst vore trevligt!

Svart omlottklänning med trekvartslång ärm från KappAhl 299 kr
Min sambo har lovat mig klänningen på bilden ovan (svart omlottklänning med 3/4 ärm), kruxet är att jag är osäker på storleken och vågar man vänta till lönen kommit att handla den?  Det finns inte många kvar på hemsidan alls för Lindex.. Tål att tänkas på, drygt att pengarna jag växlade över igår inte hamnade på visa kortet då hade jag klickat hem den direkt! Just nu har medlemmar fått hemskickat 30% rabatt så skulle bli ca 200 kr för klänningen – perfekt pris!

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: