Måndag

8Fisk tacos till middag - Helen J Holmberg blogg

Två ”fisk tacos” fick det bli till middag igår, lite små tråkigt laga mat för en men då får man laga favoritmaträtter från listan lättlagat tycker jag. Stekt uppskuren XL fiskpinne och kryddat med salt och citron peppar (från Kockens), sallad och gurka samt laktosfri creme fraiche – yummie.

Åt inget godis eller annat mindre nyttigt, överåt inte heller och hade en bra dag. Ja nästan bra dag, jag är väldigt allergisk av mig som ni säkert redan vet och jag skulle koppla in advents ljusstakar i vår lägenhet och i fönster i trappuppgångsskrubben. Det var inte det lättaste, en stor otymplig och TUNG (jag lyckades inte rubba den själv) grill stod för hela fönstret, i fönster karmen stod en tung målarburk och en tung kruka. Grillen stod alltså för dessa och jag är inte en lång människa, skrubben ger bara åtkomst åt halva fönsterkarmen.. Många svärord, sträckande på kroppsdelar som inte ska sträckas ”så” och med hjälp av sopkvastar fick jag dit belysningen. Dock med belöningen av ett öga som en halvtimme efter murades igen helt och jag såg ut som jag fått en smäll rakt i nyllet..

3 omgångar ögondroppar senare (idag tisdag) och ögat är bättre men svullet än (och gör ont än).Fått en allmän allergisk reaktion med eksem och utslag också, jag tål verkligen inte damm och annat skit.. Min 2 minuters installation resulterade i en halvtimmes kämpande i lilla skrubben och kortison idag =/ Surt. Avinstallationen överlämnas åt lång sambo i januari!

Passade på att ge både fötter och hår lite hemma spa behandling, inpackningar och filande, lotions, hela kittet. Härligt skönt för de små trötta fötterna och vintertorrta håret.

About

No Comments

Leave a Comment