Lördag och datenight med maken som kom av sig

I lördags var det ledig helg för oss båda, vi såg båda framemot en trevlig “datenight” med middag och film. Första lediga helgen för maken sedan England där vi båda faktiskt var friska och pigga. 

Så när vi var på väg med bilen redan för att kika i butiker före middag, fick jag ett meddelande från syster.. De var en timme från Mörarp och hon hade saker till oss och jag saker till dem. Plus att det är alltid trevligt att ses så vi ändrade våra planer lite men först åt vi god middag (men lite för stark) på Linnea & Basilika i Hyllinge.

Vi beställde bara varsin huvudrätt men de bjuder alltid på räkchips där (även vid avhämtning) och älskar att de har fri påfyllning av läsk. Behövs vätska med stark mat..

Före vi lämnade Hyllinge besökte vi Ica Maxi och köpte lite fikabröd, det var rensat i bageriedelen så det fick bli delicato kondisbitar och Findus Wienerbrödsbullar. Vi bytte saker, pratade, provsmakade saker (bloggar en annan dag om det) från senaste smakboxem och fikade i tre timmar.. Men vi hade riktigt trevligt när klockan hade passerat nio för längesedan gick vi hem. 

Och hade vår filmkväll med Hugh Grant och Julia Roberts i filmen Notting Hill. En odödlig klassiker i min bok när det gäller brittiska filmer och romantiska filmer. 

Nästa gång vi besöker England ligger Notting Hill på vår att göra lista, vi hann inte med när vi besökte London sist. Tre och en halv dag går allt för fort, underbart är kort.. 

About

No Comments

Leave a Comment