Lördag

image

Frukost
1 portion Naturdiet Free Red berries smoothie (5/6 pp)
3 dl Mineralvatten (0 pp)

image

Lunch (fika hos svärfar)
2 Wienerbröd (16 pp)
3 dl Mineralvatten (0 pp)
1 st Halo kola (3 pp)

image

Middag (slarvigt & högt räknat)
1/3 förp Lasagnette (8 pp)
3 skiva(or) Vitlöksbröd (8 pp)
4 dl Fun Light Strawberry (0 pp)
100 g Gurka (0 pp)
1 1/2 hg Fläskfärs max 20% (10 pp)

image

image

Mellanmål
50 g Godis blandat med choklad (6 pp)
2/3 portion OLW Skruvar, lättsaltade (8 pp)
2 hg Godis blandat utan choklad (18 pp)
6 dl Fun Light Strawberry (0 pp)

Spräckte dagpoäng och använde upp hela veckobonusen… Imponerande! SKITDAG!!! Har så ont i båda fötterna så somnade vid halv fem imorse efter 2 omgånger voltaren insmörd på knä & fötter + värktabletter. Har dock inget sockersug idag söndag, så det är jag tacksam för. Får klara mig på min budget resten av veckan. Gårdagen var inget som var planerat precis =/

Var under ACTA demonstrationen igår jag snubblade till över ett högt brunnslock och fick höger fot (den som är opererad) konstigt i marken och den andra under mig när jag trillade frammåt, Samt knä och hand i gatan med fina skrapsår igenom jeansen. Bläh! Jag som känt mig pigg och frisk sista dagarna, blir så trött på allt ibland. Lilla klantfia, nu blir det vila och ta det lugnt som gäller har ingen större lust sabba något i vänster eller högerfoten. Tur jag har snäll sambo som pysslar om mig!

Värsta är väl inte blåmärkena, skrapsåren och det onda utan hur otroligt obehagligt det hela var. Tala om smärre panik känsla, så himla rädd att benet i foten skulle gå sönder eller något hända med skruvarna etc. Men allt verkar vara i sin ordning, tacksam för det 😉

Provsmakade den andra laktosfria Naturdiet Free igår också i bilen på väg till stan, Red berries Smoothie smaken. Känns mer som en drickyoghurt än Choco Fudgen med sin syrliga smak, fräsch smak men ingen jag kommer dricka igen förutom i nödfall. Innehåller 200 kalorier per smoothie (33 cl) och ger ca 5/6 propoints. Konsistensen är oerhört len och fin, inga antydningar till kornighet eller otrevlig bismak.

Kul det nu finns 2 produkter som är garanterat laktosfria på marknaden för måltidsersättningar! När ska övriga producenter göra något liknande?

Omdöme: 3 av 5, helt ok men går nog hem bättre hos yoghurt älskare

About

No Comments

Leave a Comment