Lördag

mumsig lunch på vigårda med homefries och pulled pork hamburgare

mumsig lunch på vigårda

Vaknade upp halv död och kämpade en mindre evighet för att få liv i mig själv, överdos pollen och troligtvis en rejäl förkylning.. Bläh!

Lördag och den stora Bruce dagen, så jag & sambon mötte upp konsert sällskapet på Norrlandsgatan för en sen lunch/ tidig middag på snabbmats stället Vigårda. Fick en riktigt god ”pulled pork” i bröd, oj oj oj.. Lika gott som jag mindes det.

Efter maten lämnade jag pojkarna vid Drottninggatan för shopping, konsert med 50 000 personer är inte riktigt min grej. Shoppingrundan resulterade i ett impulsköp, tänkte för en gångs skull inte visa vad. Men den ska invigas om två veckor på konfirmation och någon vecka senare på bröllop. Så det är en somrig finklänning 🙂

lördagsgott för sjuk flicka, cola zero och 1 hg lösgodis

Var slut i rutan rätt fort, så gick hem till hotellet rätt snart. Lyxade till det med att köpa med mig 1 hg lösgodis, läsk och kröp ner i sängen resten av dagen. Hostade, snörvlade och var ynklig samt tittade på tvserier på plattan. Riktigt mysigt, även om det kändes lite trist hänga på ett hotellrum själv en lördag kväll i Stockholm. Men vad gör man när man inte är pigg.

Runt halv ett på natten trillade Bruce Springsteen fanet in på rummet, helt lyrisk, lycklig och mycket nöjd med konserten och kvällen. Så det blev lite för sent i säng.

About

No Comments

Leave a Comment