Livet är lite rörigt och ostrukturerat

Min lilla nörd hylla med Hello Kitty, Star Wars saker i mitt kontor - hemma hos mig Helen J Holmberg

Jag lever – jag lovar att jag inte glömt bort att bloggen finns, dessvärre har jag hamnat i en ond cirkel av “överleva dagen” fas och då har inte kreativiteten riktigt funnits hos mig att skriva ner allt jag egentligen skulle vilja. Det har varit ett jobbigt halvår – år som jag lägger bakom mig och jag hoppas innerligt på att 2023 blir ett bättre år för mig, för oss alla. Inga löften ges om bloggen för i år, det kommer inlägg och recept när hjärnverksamheten tillåter. 

På bilden syns några av mina favoritsaker på min bokhylla inne på kontoret/ datorrummet – en broderad tavla med texten LOVE mamma gjort åt mig, en diamantmålning med söt grå nalle i Tatty Teddy / Miranda nalle stil, några Hello Kitty presenter jag fått över åren och en Yoda (från Star Wars). Små saker som gör mig glad att se på daglig basis. 

About

2 Comments

 • Madelene Håll april 13, 2023 at 12:11 Reply

  Hej Helen, snubblade in här av en slump då jag googlade på ”kokt potatis vid allergi”.
  Är i ett skede då jag väntar på utredning. Törs knappt äta. Ironiskt nog har jag levt med ätstörning i 30 och det har tagit mig ca:4 år att bli fri(sk) från rädslan att äta vissa saker. Bara för att jag fått för mig att jag skulle bli tjock av det.
  Nu är situationen annorlunda med uppsvällt ansikte, nässelutslag och en del resor till akuten.
  Ville bara säga att du verkar stark och är en kämpe.
  Nu vet jag inte hur min tillvaro kommer att förändras. Om den gör det för gott. Eller om det bara är en tid tills kroppen kanske får tillbaks lite motståndskraft.
  Varma kramar till dig,
  Från mig Madelene Håll

  • Helen september 21, 2023 at 02:11 Reply

   Tack snälla Madelen för din kommentar.
   Hoppas att du mår bättre nu än i april, hoppas att din utredning är klar också så du fått bra hjälp.

   Kram och tack för kommentaren

Leave a Comment