Läkarbesök inbokat

13 juli så är det dags, börja nysta upp och kolla alla värde så jag mår bra på riktigt och inte bara är gipsfri! Känns lite skönt faktiskt att bli uppkollad, se över alla blodvärden så jag inte har några brister/sjukdommar etc som spökar. Tror dock inte det är så illa, men “better safe then sorry”. Ska se om jag kan tjata mig till en ny koll av mitt b12 och folsyra värde med, vill gärna skylla min trötthet på att värdet inte är i topp och inte bara lathet!
Lovar rapportera hur det går, har ni tips på bra läkemedel och salvor för allergiker/astmatiker samt eksem så snälla lämna tips. Jag ska försöka läsa upp mig på ämnet själv, men det skadar inte att få höra från andra.
Har varit duktig med motionen och kämpar på, gör små framsteg för varje dag som går. Har försökt byta ut skorna med klack till fusk crocs för att verkligen få hälsenan och fotleden med på noterna, de måste så sakteliga gå att ha foten i 90graders vinkel alltid..
Igår (5e juli) blev det en lååång runda på IKEA och sen en pytte på City Gross (billig Loka 12pack små flaskor 30:- och 1½ liters Cola Zero 10 för 99:-). Kändes dock av sen kan jag meddela, var ett helskotta att komma till ro och sova på natten och sov oroligt. Där fick jag för att jag varit så nöjd över hur bra jag sovit.. Bläh!!
Skoskav på högerfoten
Skoskav på vänster foten
Operationsärret på höger foten
About

No Comments

Leave a Comment